Werken bij

Heb jij een afgerond HBO Medische Basiskennis en heb je altijd al je eigen praktijk willen hebben en mensen van hun darmklachten willen afhelpen, maar vind je de stap naar een eigen praktijk nog moeilijk te overzien? Geen zorgen, wij maken het makkelijk voor je!

Ben jij een (zorg) professional en:

Heeft het lezen van onze site je enthousiast gemaakt?

Gaat het kriebelen en zou je graag zelf ook een eigen praktijk hebben en mensen van hun darmklachten willen afhelpen?

Vind je de stap naar je eigen praktijk nog moeilijk te overzien?

Ga aan de slag als darmtherapeut met een eigen praktijk

Wij maken het makkelijk voor je. Je kunt aan de slag als darmtherapeut met een eigen praktijk binnen Darmklinique! Wij zijn op zoek naar meer darmtherapeuten, want onze organisatie groeit.

Je hoeft geen verpleegkundige te zijn of al een opleiding tot therapeut te hebben gevolgd. Als jij weet dat veel gezondheidsproblemen ontstaan vanuit de darm en je houdt van gezond eten en gezond leven, dan heb je de juiste ingrediënten om als darmtherapeut aan de slag te gaan!

wanneer een darmonderzoek nodig

Wanneer kun je starten?

We vragen van iedereen die wil starten als therapeut een afgeronde opleiding HBO Medische Basiskennis. De rest leer je van ons in onze eigen Darmklinique opleidingen.

Je leert dan alles wat je moet weten van orthomoleculaire principes tot en met onze specifieke en succesvolle aanpak in de behandeling van (darm)klachten.

Als je eenmaal gestart bent als therapeut sta je er niet alleen voor

Je kunt iedere casus en iedere vraag die je hebt met ons overleggen om tot een goed behandelplan te komen. Regelmatig houden we intervisies en je hebt een goede groep therapeuten om je heen die hetzelfde willen als jij, met wie je altijd kunt sparren via verschillende kanalen.

Natuurlijk volgen jaarlijks bijscholingen en verdiepingsmodules, zodat je up-to-date blijft met je kennis.

Waarom Darmklinique

Wat we je bieden voor jouw investering:

Je krijgt een opleiding tot darmtherapeut en jaarlijkse bijscholing.

Maak een vliegende start en krijg veel hulp bij de opstart van je praktijk.

Maak gebruik van onze bewezen werkzame werkwijze.

Je krijgt alle materialen die nodig zijn voor de behandeling.

Een compleet marketingpakket: maak gebruik van het logo, de huisstijl, visitekaartjes en brieven.

We leiden de klanten via ons landelijke platform naar jou toe.

Stel al je vragen over de behandeling van je cliënten aan onze helpdesk.

Spar met andere darmtherapeuten over moeilijke cases.

Het grote voordeel van je aansluiten bij een overkoepelende organisatie is dat je minder tijd kwijt bent aan marketing en het werven van nieuwe cliënten. Zo richt jij je op waar je goed in bent: de beste behandeling van darmklachten!

Wie we zoeken

Jouw profiel:

Passie voor gezond eten en gezond leven.

Gedegen kennis van gezondheidsproblemen die ontstaan vanuit de darm. Dit is een sterke aanvulling, maar geen vereiste.

Bereidheid om mensen te helpen bij het vinden van een levensstijl die darmproblematiek verlicht.

Zelfstandig kunnen werken en een ondernemende geest hebben.

Afgeronde opleiding HBO Medische Basiskennis.

Als je aan bovenstaande profielcriteria voldoet, ben jij de ideale darmtherapeut waar Darmklinique naar op zoek is. Sluit je bij ons aan en maak een verschil in het leven van mensen door hen te helpen met hun darmklachten.

De voordelen op een rij.

Sluit je je aan bij DarmKlinique? Dan ga je mensen écht helpen bij hun darmklachten. Via onze wetenschappelijk onderbouwde behandelmethode ga je met je cliënten een langdurig behandeltraject aan. Op basis van wetenschappelijk onderzoek en laboratoriumtesten een behandeling die echt helpt.

Bij DarmKlinique krijg je de kans om je te ontwikkelen tot een professionele darmtherapeut. Daarnaast krijg je veel ondersteuning bij je promotie en werving. Jij richt je op de behandeling van darmklachten en hebt geen zorgen over de aanwas van nieuwe cliënten.

Samen gaan we de wereld van darmtherapie veranderen. Met DarmKlinique bieden we een netwerk van therapeuten door heel Nederland. Zo is er voor iedereen een behandelaar in de buurt. Wanneer je een DarmKlinique vestiging opent, krijg je een afgesloten werkgebied. Alle aanmeldingen die we krijgen, sturen we automatisch naar jou door.

Bij ons ben je nooit alleen. Je sluit je aan bij een netwerk van darmtherapeuten die allemaal werken aan de beste behandeling van darmklachten. Er worden regelmatig overleggen, intervisiesessies en cursussen georganiseerd. Zo blijf je altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en nieuwe inzichten.

Complete opleiding

In de Darmklinique opleiding leer je alles wat je nodig hebt om te starten als darmtherapeut. Natuurlijk is een groot deel van de opleiding medisch. Alles met betrekking tot de anatomie, fysiologie en pathologie van de darmen en de behandeling van buikklachten komt langs, maar we bespreken ook hoe je een eigen praktijk start en wat daarbij komt kijken.

Daarnaast vinden we het belangrijk om een lerende instelling te hebben als therapeut. Op het moment komt er heel veel nieuw wetenschappelijk onderzoek beschikbaar over de darmen. Dit nemen we mee in de jaarlijkse bijscholingen.

Lijkt het je wat? Neem dan gerust vrijblijvend contact op zodat we kunnen kennismaken met je.

Contact opnemen

Veelgestelde vragen

Moet ik al een orthomoleculaire opleiding hebben gevolgd?

Dit heeft zeker een pre, maar alles valt te leren. Alleen een medische basiskennis opleiding is verplicht.

Hoeveel tijd kost de opleiding aan de start?

Dat hangt helemaal af van de kennis en ervaring die je al hebt. Ben je een therapeut die al met darmklachten en onderzoeken werkt, dan kost het natuurlijk veel minder tijd dan wanneer je nog geen enkele orthomoleculaire opleiding achter de rug hebt. We kunnen samen bespreken wat nodig lijkt te zijn voor je je aansluit bij Darmklinique.

Moet ik fulltime werken om me te kunnen aansluiten bij Darmklinique?

Nee, dat is zeker niet verplicht. We kunnen bespreken hoeveel dagen je graag zou willen werken.

Werken we in de therapie altijd met onderzoeken?

Ja, altijd. Meten is weten, en het werken met laboratoriumonderzoeken maakt duidelijk wat de oorzaak van de klachten is. Geen ‘hocus pocus’ aanpak, maar reguliere, heldere laboratorium uitslagen.

Werkt Darmklinique met een specifiek merk in de behandeling?

Darmklinique therapeuten werken met veel verschillende merken. We zijn onafhankelijk van merken en kijken altijd naar de kwaliteit en prijsverhouding van supplementen in het adviseren hiervan.

Item toegevoegd aan winkelwagen.
0 items -  0,00