Antipathogenen Essentials

Antipathogenen Essentials

 32,75

Ondersteunt o.a. een gezonde spijsvertering en de bovenste luchtwegen. Traditioneel bekende kruiden bij natuurgeneeskundig professionals.

  • een krachtig samengestelde formule van vier kruiden

  • gecombineerd met vitamine E

  • Het bevat de kruiden tea tree olie, zwarte komijn, caprylzuur en olijfblad extract.

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Antipathogenen Essentials


Melaleuca alternifolia (Tea tree) is een inheemse boom van Australië. De bladeren worden al generaties lang gebruikt door de oorspronkelijke bewoners van Australië.  
Door stoomdestillatie uit de bladeren van deze boom wordt een etherische olie verkregen. 
 
Tea tree draagt bij aan de bescherming van cellen en weefsels tegen vrije radicalen*. Antioxidanten kunnen beschermen tegen vrije radicalen en helpen in geval van een voedselinname tekort of een verhoogde hoeveelheid aan voedingsstoffen*. Antioxidanten beschermen tegen vrije radicalen als gevolg van stress, alcohol, UV-blootstelling of vervuilde omgevingsomstandigheden*.
Tea tree draagt bij aan de fysiologische weerbaarheid wanneer er sprake is van verzwaarde omgevingsfactoren en draagt bij aan het fysieke welzijn*.
 
Zwarte komijn (Nigella sativa) wordt al sinds de oudheid gebruikt en kent een traditioneel gebruik. Het heeft een gunstige invloed op de bloedglucoseregulatie bij een dagelijkse inname van 25 gram per dag bij normale individuen en niet insuline afhankelijke diabetici*. Het kent een traditioneel gebruik dat bekend is bij professionals in de natuurlijke geneeskunde. 
 
Vitamine E draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade.

Caprylzuur (octaanzuur) is een verzadigd vetzuur met 8 koolstofatomen en behoort daarmee tot de middellangeketenvetzuren. Caprylzuur hoort samen met caprinezuur en laurinezuur tot de 3 primaire vetzuren die onder andere in kokosolie voorkomen. Caprylzuur kent eveneens een traditioneel gebruik dat bekend is bij professionals in de natuurlijke geneeskunde. 
 
Olijf (Olea europaea) is een antioxidant (polyfenolen in Olea europea extract)*. Het ondersteunt een gezonde spijsvertering*, draagt bij aan de fysiologische weerbaarheid wanneer er sprake is van verzwaarde omgevingsfactoren*, helpt de bovenste luchtwegen* en draagt bij aan de instandhouding van de normale bloedsuikerspiegel*.  
 
Bij de samenstelling van Anti Pathogenen Essentials hebben we specifiek gekozen voor de synergistische werking van de bestanddelen. De ingrediënten kennen een eeuwenlang traditioneel gebruik. De combinatie van deze ingrediënten in capsules zorgt ervoor dat ze makkelijk zijn in te nemen. Het supplement kan gedurende langere periode gebruikt worden. Het is niet geschikt voor kinderen en volwassenen die de capsule niet kunnen slikken.
 
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.  

Ingrediënten
Zwarte komijn extract, Olijfblad extract, caprylzuur, capsule (hydroxypropylmethylcellulose, natuurlijke kleurstof (koperchlorophylline)), antiklontermiddel (silicium dioxide), Tea tree olie, vitamine E

Gebruik
Neem 2 tot 4 capsules over de dag verdeeld bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd oor arts of therapeut.

Niet geschikt voor kinderen die de capsule niet kunnen slikken.

Samenstelling per maximale dagdosering van 4 vega capsules
Vitamine E (d-alfa-tocoferolsuccinaat) 60 mg
Aanvullende actieve voedingsstoffen 2000 mg
Caprylzuur (natriumcaprylaat)
Olijfblad extract (Olea europaea (min 16% oleuropeine)
Tea tree olie (Melaleuca alternifolia)
Zwarte komijn (Nigella sativa)
 
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50471

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book