Fiber Complete

Fiber Complete

 69,13

Compleet voedingsvezelpreparaat bestaande uit vezels van zaden, fruit en groenten

  • 10 verschillende vezeltypes: o.a. fenegriek, açaibes en organisch geteelde broccoli

  • 5 gram vezels per dosering

  • Hoog in fytonutriënten

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Fiber complete
Fiber complete is een compleet voedingsvezelpreparaat dat bestaat uit vezels van zaden, fruit en groenten. Het bevat 5 gram vezels per dosering. Specifieke vezels blijken gerichte gezondheidseffecten te hebben. Het meest bekend is de invloed van vezels op het darmmicrobioom en de spijsvertering.

Fiber Complete bevat minder dan 10 mg fructose per maatschepje. De fructose is afkomstig van de suikerbiet (niet GMO).

Goïtrogenen zijn van nature voorkomende fytonutriënten. Ze zijn vooral aanwezig in sojaproducten en rauwe groenten als broccoli, (bloem)kool, spruitjes en broccolikiemen. Bij overmatige inname kunnen goïtrogenen de schildklierfunctie benadelen. Hoewel Fiber Complete broccoli- en boerenkoolscheuten bevat, is het gehalte goïtrogenen zeer laag. Mensen met een schildklieraandoening kunnen zonder bezwaar Fiber Complete gebruiken.

Gebruik en dosering
Los 1 maatschepje op in 250 ml koud water of een andere drank naar keuze. Inname kan zowel bij of buiten de maaltijd. Neem het supplement bij voorkeur in de ochtend of middag.

Samenstelling per 15 gram
15 g Propriëtair mengsel: (biologisch vlaszaad, biologische broccolischeuten, biologische boerenkoolscheuten, chiazaad, fenegriekzaad, suikerbietvezel, Bamboe, açaibes, appelvezel, Appelpectine)

Dit product is vrij van
Soja, Gluten, Schaaldieren, Ei, Vis, Aardnoten, Melk (inclusief lactose), Noten, Selderij, Mosterd, Sesam, Sulfiet, Lupine, Weekdieren, Suiker, Conserveringsmiddelen, Synthetische geur-, kleur- en smaakstoffen, Synthetische detergenten, Gist, Maïs, Saccharose, Cafeïne

Waarschuwing:
Aanvullende waarschuwing: Tijdens zwangerschap en lactatieperiode enkel gebruiken op advies van uw arts of gezondheidsprofessional.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50439

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book