Multi Mineral Forte

Multi Mineral Forte

 26,99

Bonusan Multi Mineral Forte is rijk aan essentiële mineralen in goed opneembare vorm en in de juiste verhoudingen. Dit supplement is aangevuld met minder bekende, maar zeer nuttige mineralen, zoals silica en molybdeen.

  • Bevat goed opneembare mineralen in de juiste verhoudingen

  • Ondersteunt het energieniveau dankzij magnesium, ijzer en calcium

  • Bevat naast mineralen ook waardevolle spoorelementen

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Multi Mineral Forte


Misschien gebruik je al een multivitamine, maar wat dacht je van een mineralencomplex? Door de verarmde landbouwgrond komen we vaak mineralen tekort. Wanneer het leven veel van je vraagt, door onrust op het werk of intensief sporten, verbruik je extra veel mineralen. Multi Mineral Forte bevat een breed scala aan mineralen in uitgebalanceerde verhoudingen. Zo blijven je mineralen op pijl en wordt de juiste balans tussen de mineralen in stand gehouden.

Bonusan Multi Mineral Forte is geschikt als dagelijkse aanvulling op de voeding en draagt dankzij het basische mineraal zink bij aan een gezond zuur-base evenwicht. Daarnaast is dit supplement goed voor het behoud van sterke botten door de aanwezigheid van calcium, magnesium, mangaan en zink in goed opneembare vormen. Dankzij de toevoeging van ijzer, calcium, jodium, magnesium, koper en mangaan wordt het energieniveau ondersteund. Daarnaast bevat dit mineralencomplex minder bekende mineralen, waaronder silica (als bamboe-extract), zwavel (als MSM) en molybdeen.

Geschikt voor
Bonusan Multi Mineral Forte is geschikt voor iedereen die extra mineralen nodig heeft. Dit supplement kan uitkomst bieden als je je energieniveau (magnesium, calcium, jodium, koper, mangaan en ijzer) en immuunsysteem (zink, selenium, ijzer en koper) wilt ondersteunen. Dit mineralencomplex is vrij van allergenen en geschikt voor vegetariërs en veganisten.
Dit supplement is interessant voor mensen die veel eiwitten eten, zoals sporters. Als je veel eiwitten eet is het daarom belangrijk voldoende mineralen binnen te krijgen, met name zink. Zink draagt bij ter ondersteuning van een normaal zuur-base evenwicht. Multi Mineral Forte is dankzij magnesium en calcium ook nog eens goed voor de werking van de spieren.

Wanneer je de aanbevolen dosering van twee tabletten Multi Mineral Forte niet overschrijdt, is dit mineralencomplex goed te combineren met een andere multi, zoals Bonusan Multi Vital Forte Actief.

Ingrediënten
Mineralencomplex uit kalkhoudende marine algen (Lithothamnium sp.), vulstof (MCC (cellulosegel)), magnesiumbisglycinaat, kaliumchloride, methylsulfonylmethaan, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), bamboe (Bambusa arundinacea), zinkbisglycinaat, glutaminezuur, vulstof (croscarmellose natrium), mangaanbisglycinaat, ijzerfumaraat, natriumboraat, kelp, koperlysinaat, seleno-L-methionine, chroompicolinaat, ammoniummolybdaat, glansmiddel (HPMC, MCT-olie).

Samenstelling per 3 gecoate tabletten
Calcium (calciumcarbonaat uit Atlantische marine algen, Aquamin) 500 mg RI 63%
Magnesium (als magnesiumbisglycinaat) 175 mg RI 47%
Zink (als zinkbisglycinaat) 15 mg RI 150%
IJzer (als ijzerfumaraat) 6 mg RI 43%
Koper (als koperlysinaat) 1 mg RI 100%
Mangaan (als mangaanbisglycinaat) 5 mg RI 250%
Jodium (uit kelp) 75 mcg RI 50%
Borium (als natriumboraat) 2 mg
Chroom (als chroompicolinaat) 75 mcg RI 188%
Selenium (als seleno-L-methionine) 50 mcg RI 91%
Molybdeen (als ammoniummolybdaat) 60 mcg RI 120%
MSM (Methylsulfonylmethaan) 100 mg
Bamboe (Bambusa arundinacea) tabashir extract, gestandaardiseerd op minimaal 75% silica 80 mg
L-Glutaminezuur 50 mg

Bevat geen
conserveermiddelen , gist , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks 3 tabletten tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50434

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book