Vitamine D3 & K2 Softgel

Vitamine D3 & K2 Softgel

 29,99

Bonusan Vitamine D3 & K2 bevat een combinatie van twee vitaminen die elkaar versterken. Ze hebben los van elkaar al veel positieve gezondheidseffecten. Recent wetenschappelijk onderzoek laat zien dat vitamine D en K samen zorgen voor behoud van een goede gezondheid. Dit product bevat uitsluitend de best opneembare vormen van de vitamines, namelijk vitamine D3 en vitamine K2 (als MK7 van K2VITAL®).

  • Hoog gedoseerd met 75 microgram vitamine D3 en 90 microgram vitamine K2

  • Ondersteunt het immuunsysteem dankzij vitamine D

  • Opgelost in extra vierge olijfolie voor een hoge opneembaarheid

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Vitamine D3 & K2


Uit onderzoek weten we dat vitamine D en vitamine K met elkaar samenwerken. Ze spelen een rol bij de botaanmaak. Dat komt omdat vitamine D3 de opname van calcium in de botten verhoogt. Vitamine K zorgt er vervolgens voor dat deze calcium op de juiste plek aankomt Dit komt omdat vitamine K de opname van calcium in de botten ondersteunt.
Soms nemen we dankzij vitamine D3 genoeg calcium op, maar komt deze calcium niet op de juiste plek in ons lichaam aan. De combinatie van vitamine D3 en K2 draagt bij tot de normale opname van calcium waar het hoort: in de botten.

Wanneer innemen?
Je kan vitamine D3 & K2 het best innemen tijdens of vlak na de maaltijd. Als de vitamine D is opgelost in een olie kan het ook op andere momenten genomen worden. Over het algemeen is het advies supplementen bij de maaltijd in te nemen. Dat is voor het lichaam het beste moment om vitamine D3 en K2 op te nemen.

Onze dunne darm neemt vitamine D het beste op als zij is opgelost in een olie of een andere vette basis. Daarom zit vitamine D in een supplement opgelost in olie, of wordt aangeraden het supplement bij een vetbevattende maaltijd in te nemen. Vitamine D3 is een vetoplosbare vitamine.

Bijwerkingen
Als je de adviesdosering van Bonusan aanhoudt zijn er geen bijwerkingen bekend bij de inname van Bonusan vitamine D3 &K2. Wij houden ons uiteraard aan de wettelijk toegestane hoeveelheden van vitaminen in supplementen. We praten over een te hoge dosering wanneer iemand maandenlang elke dag meer dan 250 microgram neemt. Alleen dan kan het gebruik van vitamine D leiden tot een te hoog calciumgehalte in het bloed (hypercalciëmie). Raadpleeg een arts of therapeut om je vitamine D-bloedwaarden te meten als je ongerust bent of vragen hebt over je vitamine D3-inname.

Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen) eerst met een deskundige alvorens dit product te gebruiken. Vitamine K2 vermindert de werking van antistollingsmedicatie (coumarinederivaten, vitamine K2-antagonisten). Vitamine K2 draagt namelijk bij tot een normale bloedstolling. Als u tegelijk gebruik maakt van vitamine K2 en medicijnen die de bloedstolling beïnvloeden, dan kan dat problemen opleveren. Wij raden daarom aan om uw arts of apotheker te raadplegen als u antistollingsmiddelen gebruikt.

Ingrediënten
Olijfolie vergine (Olea europaea), capsulewand (rundergelatine, glycerine, water, kleurstof (caramel)), menaquinon-7, cholecalciferol.
Samenstelling per softgel
Vitamine D3 (als cholecalciferol) (3000 IE) 75 mcg RI 1500%
Vitamine K2 (als menaquinon-7, K2VITAL®) 90 mcg RI 120%
Olijfolie vergine (Olea europaea) 250 mg

Bevat geen
conserveermiddelen , gist , maïs , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks een capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Dit product is lichtgevoelig. Donker en bij kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwingen

– Niet geschikt voor kinderen tot en met 10 jaar

– Overleg bij gebruik van coumarinederivaten (antistollingsmiddelen) eerst met een deskundige alvorens dit product te gebruiken.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50435

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book