Antioxidant Essentials

Antioxidant Essentials

 32,95

Antioxidant draagt bij tot bescherming tegen vrije radicalen als gevolg van stress, alcohol, (lucht)vervuiling en UV-licht.

  • Boswellia serrata is goed voor een normale maag-darmfunctie*

  • Chlorella helpt zware metalen uit het lichaam te verwijderen*

  • Groene thee heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie*, werkt ontspannend*

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Antioxidant Essentials


Boswellia serrata is goed voor een normale maag-darmfunctie* en voor het behoud van een normaal cholesterolgehalte*. Het draagt bij aan normale mentale functies*, ondersteunt de gezondheid van de longen* en ondersteunt een normale menstruatie en de mannelijke seksualiteit*. Boswellia helpt bij een comfortabel gevoel in de gewrichten* en heeft een gunstige invloed op het hart*. 
 
Chlorella helpt zware metalen uit het lichaam te verwijderen* en heeft een gunstige invloed op de functie van de galblaas, lever en nieren (organen die een reinigende werking hebben)*. Chlorella is goed voor je lever*, is een antioxidant*, helpt bij vermoeidheid*, bevordert de darmwerking* en zorgt mede voor een goede weerstand*. Het is een natuurlijke bron van essentiële voedingsstoffen, vitaminen en mineralen en mineralen*.
 
Curcuma longa ondersteunt de reinigende werking van je lever* en helpt als antioxidant het immuunsysteem*. Curcuma is van belang voor je zenuwstelsel* en het behoud van een gezonde huid*. Het helpt bij een gebrek aan eetlust*, ondersteunt de vetstofwisseling en is goed voor de cholesterolspiegel*. Het is tevens goed voor de bloedcirculatie en het hart*, de keel en luchtwegen* en voor het behoud van soepele gewrichten*.
 
Groene thee (Camellia sinensis) is een antioxidant*, heeft een gunstige invloed op de slaapfunctie*, werkt ontspannend* en helpt bij gerichte aandacht, de concentratie, om minder afgeleid te worden en scherp te zijn*.  
Groene thee wordt toegepast in herstelperiodes voor het behoud van lichaamsfuncties*, bevordert het aanpassingsvermogen van het lichaam in geval van zware omgevingsomstandigheden en stress-situatie*, ondersteunt het immuunsysteem*, het energieniveau* en ondersteunt bij geestelijke en lichamelijke vermoeidheid* (heeft tonische eigenschappen die bijdragen tot de weerstand tegen geestelijke en lichamelijke vermoeidheid)*.  
Groene thee draagt bij aan de beheersing van het gewicht*; het ondersteunt het vetmetabolisme*, helpt bij gewichtsbeheersing* en draagt bij aan het metabolisme wat op zijn beurt helpt bij gewichtsbeheersing*.  
Groene thee wordt traditioneel gebruikt om de renale eliminatie van water te ondersteunen (de nieren zijn organen voor de uitscheiding van water)* en ondersteunt het hart*.
 
Mariadistel (Silybum marianum, syn. Carduus marianus) helpt bij het behouden van een gezonde leverfunctie, ondersteunt de spijsvertering en de lichaamsreiniging*. Het kan cellen en weefsels beschermen tegen oxidatieve schade (bescherming tegen de werking van vrije radicalen als gevolg van stress, alcohol, blootstelling aan UV, of vervuilde omgevingsomstandigheden)* en helpt beschermen wanneer producten, die oxideren op leverniveau, worden toegediend*. Mariadistel bevordert de fysiologische weerstand van het organisme in geval van zware omgevingsomstandigheden*, draagt bij aan een evenwichtige bloedsuikerspiegel* en is goed voor het hart*.
 
Siberische ginseng (Eleutherococcus senticosus) is een adaptogeen*, ondersteunt je immuunsysteem*, draagt bij aan je herstel (mentaal en fysiek)*, helpt de bovenste luchtwegen*, heeft een positieve invloed op je cognitieve en mentale prestaties* en draagt bij aan het behoud van een normale bloeddruk*.
 
Ginkgo biloba is een antioxidant* helpt het geheugen te behouden tijdens het ouder worden*, is goed voor het geestelijk evenwicht*, goed voor de bloedsomloop van hersenen* en helpt bij het behoud van een goede cognitieve functie*.  
 
Vitamine A helpt de normale werking van het immuunsysteem, helpt het gezichtsvermogen normaal te houden, speelt een rol in het cel specialisatie proces, stimuleert het behoud van een normale huid en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Vitamine A is nodig voor het behoud van de normale structuur en functie van de slijmvliezen in de darm en de longen en van een goed ijzergehalte in het bloed.  
 
Vitamine C is een antioxidant (vrije radicalen vanger) en draagt bij tot de bescherming van cellen tegen oxidatieve schade (helpt beschermen tegen invloeden van (lucht)vervuiling en zonlicht). Vitamine C helpt de activiteit van vitamine E in stand te houden en draagt bij tot de regeneratie van de gereduceerde vorm van vitamine E (werkt als antioxidant voor vitamine E en brengt deze weer in een actieve/werkende vorm).
 
*Gezondheidsclaim in afwachting van Europese toekenning.

Ingrediënten
Extracten (Groene thee, Boswellia, Mariadistel, Acerola, Siberische ginseng, Curcuma, Ginkgo biloba, SOJA), vulstof (microkristallijne cellulose), vitaminen (vitamine A (retinolpalmitaat, bètacaroteen, vitamine C (calciumascorbaat, Acerola extract), vitamine E (d-alfa-tocoferolsuccinaat)), antiklontermiddel (siliciumdioxide, magnesiumstearaat), chlorella, N-acetyl-cysteïne, R-alfa-liponzuur, rutine, papaïne (SULFIET), bromelaïne, bioflavonoïden complex, quercetine, glutathion, bèta 1,3-1,6 glucanen, taurine, coating (hydroxpropylmethylcellulose (HPMC)), Vitisol®.

Gebruik
Dagelijks 1 à 2 tabletten bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Raadpleeg een deskundige bij zwangerschap(wens) of het geven van borstvoeding.

Samenstelling per dagdosering van 1 tablet 
Vitaminen
Vitamine A retinolpalmitaat, carotenoïden (uit Dunaliella salina) 50 µg RE
Vitamine C (calciumascorbaat, Acerola extract) 176 mg
Vitamine E (d-alfa-tocoferolsuccinaat) 81 mg α-TE
Mineralen:
Calcium (ascorbaat) 10 mg
Aanvullende actieve voedingsstoffen 565 mg
Bèta 1,3-1,6 glucanen, bioflavonoïden complex (60% hesperidinen),  Boswellia extract (Boswellia serrata, min. 65% boswelliazuren), bromelaïne, chlorella, Curcuma extract (Curcuma longa, min. 95% curcumine), Ginkgo biloba extract (min. 24% ginkgo flavonglycosiden, min. 6% ginkgo terpeenlactonen), Groene thee extract (Camellia sinensis, 98% polyfenolen), L-Glutathion (gereduceerd), Mariadistel extract (Silybum marianum, syn. Carduus marianus min. 80% silymarine),             N-Acetyl-Cysteïne, OPC's (uit Vitisol®), papaïne, quercetine, R-Alfa-liponzuur, rutine, Siberische ginseng extract (Eleutherococcus senticosus, min. 2% eleutherosiden), SOJA extract (non GMO, 10% isoflavonen), taurine

Allergeneninformatie
bevat soja en sulfiet.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50472

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book