Lactoferrine CLN 300 mg

Lactoferrine CLN 300 mg

 89,99

Als volwassene maak je maar een klein beetje lactoferrine aan. In bepaalde gevallen kan aanvulling daarom interessant zijn. Lactoferrine CLN 300 mg is de zuiverste lactoferrine op de Nederlandse markt (97%). Dat is belangrijk, want hoe zuiverder de grondstof, hoe meer lactoferrine je werkelijk binnenkrijgt. En dankzij de bewezen hoge biologische beschikbaarheid wordt het ook nog eens heel goed opgenomen in je lichaam. Bovendien is het vrij van LPS en lactose-arm (<0,05% lactose).

  • Zuiverste lactoferrine op de Nederlandse markt (97%)

  • Hoge biologische beschikbaarheid, dus goed opneembaar

  • In speciale DRcaps®: optimale bescherming tegen maagzuur

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Lactoferrine CLN 300 mg


Lactoferrine is een eiwit dat van nature in ons lichaam wordt aangemaakt. Lacto verwijst naar melk en ferrine staat voor ijzer. Lactoferrine kan ijzer aan zich binden. Lactoferrine zit in onze slijmvliezen, traanvocht, speeksel, gal en slijm in de neusholte, luchtwegen en het maagdarmkanaal. Als baby krijg je via de moedermelk veel lactoferrine binnen. Een volwassen lichaam maakt maar een klein beetje lactoferrine aan. Daarom is het in sommige situaties slim om voor een beetje extra te kiezen.

Lactoferrine CLN® 300 mg is volledig vrij van hulpstoffen en andere onnodige toevoegingen. Het bevat dus geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen, gelatine of toegevoegde suiker. Bovendien is de grondstof Lactoferrine CLN® vrij van LPS en lactose-arm (<0,05% lactose). LPS en lactose zijn stoffen die bij gevoelige personen ongewenste reacties kunnen veroorzaken. Je krijgt dus alleen binnen waar jij voor kiest. En niets meer.

De speciale DRcaps® zijn makkelijk slikbaar en bieden optimale bescherming tegen maagzuur. Deze slimme, vegetarische capsules zorgen ervoor dat de lactoferrine niet met maagzuur in contact komt. Daardoor komt de grondstof ongeschonden aan in je darm, waar het zeer goed wordt opgenomen in je lichaam.

Samenstelling per capsule
Lactoferrine 300 mg (melk) (max. 0,05% lactose), capsulewand (hydroxypropylmethylcellulose, gellangom).

Bevat geen 
conserveermiddelen , gelatine , gist , maïs , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Allergenen
Melk

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks een capsule tijdens of vlak na de maaltijd innemen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50432

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book