Bacteri 17 Expert Resilience

Bacteri 17 Expert Resilience

 29,99

Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience zet een nieuwe en ongekend hoge standaard met maar liefst 17 verschillende bacteriestammen. Het is daarmee het meest geavanceerde en breedst inzetbare probiotica supplement. Optimaal verpakt zodat zoveel mogelijk bacteriën levend jouw darm bereiken.

  • Minimaal 8 miljard levensvatbare bacteriën gegarandeerd tot einde van de houdbaarheidstermijn

  • Het breedste spectrum met 17 verschillende bacteriestammen

  • Sachets beschermen de bacteriën optimaal tegen vocht, licht en lucht

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Bacteri 17 Expert Resilience


In jouw darmen leven ongeveer 100.000 miljard (1014) micro-organismen, waarvan 90% bacteriën. Een enorm diverse samenleving. Net als een vingerafdruk is ons microbioom uniek voor ons. Bonusan Bacteri 17 Expert Resilience bevat maar liefst 17 verschillende bacteriestammen. Naast 5 soorten bifidobacteriën en 8 soorten lactobacillen (melkzuurbacteriën) bevat het ook toegevoegde lactococcen, pediococcen, streptococcen en enterococcen.
Als je van jezelf weet dat je in de basis niet een heel diverse opbouw van jouw darmmicrobioom hebt meegekregen is dit een ideaal product.

Hoe dit supplement gebruiken?
Los de inhoud van het sachet op in een glas lauw water van maximaal 37°C, oftewel lichaamstemperatuur. Warmer water heeft een negatieve invloed op de levensvatbaarheid van bacteriën. In het water worden de bacteriën actief en zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal. Zo overleven ze de reis door het lichaam naar jouw darmen.

Algemeen: Wij raden aan probiotica staand in te nemen. Als je staat verplaatsen de bacteriën zich sneller door de maag. Het Bacteri-supplement kan het best op een lege maag worden ingenomen, bijvoorbeeld voor het slapengaan of een half uur voor het ontbijt.


Ingrediënten

Vulstof (maltodextrine), inuline, mix van bacteriestammen.

Samenstelling per sachet
Mix van bacteriestammen: Lb. acidophilus LA1, Lb. bulgaricus LB025, Lb. casei BGP93, Lb. paracasei 101/37, Lb. plantarum 14D, Lb. reuteri LR92, Lb. rhamnosus LR1, Lb. salivarius LS04, Bb. animalis ssp. lactis Bi1, Bb. bifidum BBF055, Bb. breve Bbr8, Bb. longum SP54, Bb. longum ssp. infantis BI221, E. faecium SF68, Lc. lactis SP38, P. acidilactici PA09., S. thermophilus ST075 8 x 10⁹ KVE
Inuline 500 mg

Bevat geen
synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen dagelijks de inhoud van een sachet met (een glas) water mengen, kort doorroeren en opdrinken. Bij voorkeur op een lege maag voor het slapen gaan of anders een half uur voor het ontbijt opdrinken. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwing
Het kan voorkomen dat bij aanvang met een supplement met bacteriestammen gasvorming of krampen optreden.
Hoewel dit misschien ongemakkelijk kan zijn is het volkomen normaal en betekent dit dat de bacteriën de darm levend hebben bereikt.
Na een paar dagen tot een week past het lichaam zich aan en nemen deze verschijnselen af of verdwijnen.
Het kan helpen de eerste week met een halve dosis te beginnen.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50438

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book