Bacteri 5 Infantis

Bacteri 5 Infantis

 44,99

Bacteri 5 Infantis biedt een complete samenstelling speciaal voor baby’s en jonge kinderen.

  • Uniek en compleet probiotica met 5 stammen; veelvuldig getest en onderzocht in wetenschappelijk onderzoek

  • Sachets zijn makkelijk te doseren en de inhoud kan worden opgelost in water of (moeder)melk

  • Minimaal 3 miljard levensvatbare bacteriën, gegarandeerd tot het einde van de houdbaarheidsdatum

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Bacteri 5 Infantis


Bacteri 5 Infantis biedt een toegankelijke mix van 5 lactobacillusstammen speciaal geselecteerd voor baby's en jonge kinderen. Uit onderzoek blijkt dat deze stammen veilig zijn. De sachets zijn ook te gebruiken tijdens je zwangerschap of als je borstvoeding geeft.
Lactobacillen zijn de eerste bacteriën waar de baby mee in aanraking komt tijdens de bevalling. Dit supplement is ideaal om extra lactobacillen mee toe te dienen. Het poeder heeft een neutrale lichtzoete smaak, lost makkelijk op in water, babyvoeding en afgekolfde moedermelk. Bacteri 5 Infantis is vrij van zoet- of smaakstoffen en is volledig suikervrij en lactosevrij. Het kan daarom al direct na de geboorte gegeven worden in bijvoorbeeld een flesje (afgekolfde) melk.

De stammen in Bacteri 5 Infantis zijn geschikt voor baby’s en jonge kinderen, want ze zijn veelvuldig getest en onderzocht in wetenschappelijk onderzoek. Lactobacillen zijn de eerste stammen waar de baby mee in contact komt tijdens de geboorte. Na enkele dagen worden de lactobacillen vergezeld door bifidobacteriën, waarna bifidobacteriën de overhand gaan nemen.

Het gebruik van probiotica bij baby’s en jonge kinderen is volkomen veilig. Zelfs in die eerste speciale dagen na de geboorte. Neem dan altijd alleen een supplement dat enkel probiotica bevat en verder geen toevoegingen.

Oplossen poeder
Los de inhoud van het sachet op in lauw water, babyvoeding of afgekolfde moedermelk van maximaal 37°C, oftewel lichaamstemperatuur. Temperaturen hoger dan 37°C hebben een negatieve invloed op de levensvatbaarheid van bacteriën.

Door het poeder in water op te lossen komen de bacteriën tot leven. Hierdoor zijn ze beter bestand tegen maagzuur en gal en overleven meer bacteriën de reis naar de darm. Het supplement kan direct worden gedronken. Het beste neem je het Bacteri-supplement in op een lege maag voor het slapengaan. Een ander goed innamemoment is een half uur voor het ontbijt.

Samenstelling per sachet
Mix van bacteriestammen: Lb. reuteri LR92, Lb. rhamnosus LR1, Lc. lactis SP38, Bb. lactis BLC1, Bb. longum ssp. infantis BI221 3 x 10⁹ KVE,
Inuline 250 mg

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen de inhoud van een sachet mengen met lauwwarm water (niet warmer dan 37°C), afgekolfde moedermelk of vruchtensap (vanaf 8 maanden), kort doorroeren of schudden en toedienen. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50431

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book