Equilibrium Prebiotics

Equilibrium Prebiotics

 48,40

Equilibrium Prebiotics is een unieke prebiotica die gelijktijdig de lever- en galfunctie ondersteunt en de vertering en de celwandstabiliteit verbetert. De voornaamste taak is de verzorging van de epitheelcellen en het onderhoud en de verbetering van de slijmvliezen en slijmvliesimmuniteit van de darmbiota.

  • Prebiotica

  • Leverondersteuner

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Equilibrium Prebiotics

Normaliseert de algehele darmbiota, verbetert de darmslijmproductie en darmslijmvliesafweer, ontstekingsremmend, opbouwend en voedend voor darmepitheelcellen en de specifieke bacteriën Akkermansia muciniphila en Faecalibacterium prausnitzii, verbetert de Firmicuten/Bacteroidetes ratio ten gunste van gewichtsreducerende bacteriën, verbetert de vertering en ondersteunt de lever en gal.
 
Dit product kan worden ingezet ter ondersteuning bij darmbioomherstel, rottingsprocessen in de darm, afvallen, immuunsysteemregulatie, Leaky Gut, darmontstekingen, aansterken van het ENS, opgeblazen gevoel, gasophoping en verteringsklachten.
 
Ingrediënten
Resistent zetmeel type 3, galacto-oligosacharide (GOS), glucomannan, Mariadistel (Silybum marianum), Stinkende gouwe (Chelidonium majus), zonnebloemlecithine, calciumcarbonaat, zinkcitraat, riboflavine, cholecalciferol.

Dit voedingssupplement is vrij van caseïne, gluten, soja, gist, suiker, GGO, dierlijke eiwitten en kunstmatige kleur-, geur- en smaakstoffen en conserveringsmiddelen.
Dit product bevat sporen van lactose uit GOS en is daarom niet geschikt voor veganisten.
 
Dosering
Kinderen vanaf 2 jaar en volwassenen: 2x daags 1 afgestreken maatlepel (à 5 gram) oplossen in 200ml vloeistof. Goed doorroeren voor inname en direct opdrinken. De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.
 
Tijdens de eerste dagen kan een versterkte gasvorming optreden. Dit wordt veroorzaakt door een toegenomen gezonde bacteriegroei en gaat vanzelf over. Als de gasvorming na 2 weken niet afneemt, de dosering halveren naar 2x daag een halve maatlepel. Na 2 weken kan de dosering weer stapsgewijs worden opgevoerd.
 
NB: De optimale werking van Equilibrium Prebiotics wordt bereikt bij een dagelijkse inname over een minimale periode van 12 weken.
 
Inhoud
300 gram poeder met een maatlepel voor 5 gram.
 
Bewaarvoorschrift
Op een koele, droge en van licht beschutte plaats bewaren.
 
Veiligheid
Buiten bereik van jonge kinderen houden.
 
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Specificaties

Artikelnummer 50428

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book