Detox

Detox

 36,87

Detox helpt bij het verminderen van de toxische last van het lichaam door het afvangen van zware metalen en biogene amines.

  • Binnen 3-5 werkdagen geleverd
  • Snel resultaat
  • Zorgvuldig geselecteerd

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Detox


Detox capsules bevatten een natuurlijke gemicroniseerde zeoliet. De micronisatie zorgt voor een verhoging van de absorptiecapaciteit van de zeoliet. Na inname met voldoende vloeistof absorbeert de zeoliet ammoniak en zware metalen. De zware metalen ionen worden op natuurlijke wijze uitgescheiden.
Detox capsules zorgen voor een aanzienlijke vermindering van de ammoniak- en zware metalen belasting in het lichaam, vooral van lood, cadmium en kwik. Hierdoor wordt het metabolisme van de lever, nieren, pancreas en bloed ontlast.

Ingrediënten
1 capsule bevat: gemicroniseerde zeoliet 624mg, natrium bicarbonaat 155mg, water 24mg, magnesium stearaat 6mg, cellulose capsule (HPMC) 120mg.
Geschikt voor vegetariërs en veganisten.
 
Dosering
Als voedingssupplement voor volwassenen: neem 3 keer per dag 2 capsules.
Maximaal 24 dagen innemen! Na een ononderbroken 24-dagen kuur, 5 dagen wachten, voordat je weer begint met de inname van de capsules. Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water of alcoholvrije dranken tijdens het gebruik van de capsules.
Bij ontoereikende inname van vloeistof kan het middel tot constipatie leiden!
 
Inhoud
144 capsules
 
Bewaarvoorschrift
Op kamertemperatuur bewaren.
 
Veiligheid

Buiten het bereik van jonge kinderen houden.
Zorg voor voldoende inname van vloeistof in de vorm van water tijdens het gebruik. Verhoog de inname van vloeistof bij het optreden van constipatie. Hart- en nierpatiënten moeten regelmatig de bloed-kalium waarden laten controleren. Niet geschikt voor zwangere vrouwen, peuters en mensen die kort daarvoor een orgaantransplantatie ondergaan hebben. Mensen met een nierfunctiestoornis moeten voor de behandeling contact opnemen met hun arts.
 
Let op: bij gelijktijdig gebruik van andere medicatie of suppletie, een innameinterval van 2 uur aanhouden ivm mogelijke absorbtie van andere middelen.
Niet geschikt voor zwangeren en jonge kinderen, evenals voor patiënten na orgaantransplantaties.
 
Een gezonde levensstijl is belangrijk, evenals een gevarieerde evenwichtige voeding, waarvoor voedingssupplementen geen vervanging zijn.

Specificaties

Artikelnummer 50424

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book