Magnesium 200 mg

Magnesium 200 mg

 23,25

Goed opneembare vorm van magnesium

  • draagt bij aan de werking van zenuwen en spieren

  • Belangrijk voor eiwitsynthese en extra energie

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Magnesium 200 mg


CellCare magnesiumtabletten van 200 mg zijn met zorg ontwikkeld en bevat magnesium in citraatvorm. Deze vorm van magnesium wordt zeer goed opgenomen door het lichaam, waardoor het overgrote deel van het magnesium uit de tablet ook daadwerkelijk in de cellen wordt opgenomen. De tablet is hoog gedoseerd en bevat per stuk 200 mg elementair magnesium, om jou zo te voorzien in de dagelijkse behoefte van je lichaam. In situaties waarin veel van jezelf gevraagd wordt, zoals sport, stress en een hoge eiwitinname uit voeding, is de magnesiumbehoefte van je lichaam hoger dan anders. Ook bij vermoeidheid kun je kiezen voor magnesium.

  • Magnesium is betrokken bij het celdelingsproces; het draagt bij aan een normale celdeling, speelt een rol in weefselgroei en -ontwikkeling en draagt bij aan het proces van cel vernieuwing.  Magnesium activeert de natuurlijke energie in het lichaam en bevordert de energiestofwisseling. Het helpt energie vrij te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten, speelt een rol bij de activiteit van bepaalde enzymen die betrokken zijn bij het energiemetabolisme en draagt bij aan extra energie bij vermoeidheid en moeheid.
  • Magnesium ondersteunt een normale spierwerking en speelt een rol bij het behouden van soepele en sterke spieren, het draagt bij tot een normale eiwitsynthese en helpt bij het handhaven van de normale balans in de water- en mineralenhuishouding van het lichaam.
  • Magnesium speelt een rol in de prikkeloverdracht tussen (zenuw)cellen, draagt bij tot een normale psychologische functie en draagt bij tot hersen- en zenuwfuncties die betrokken zijn bij concentratie, leervermogen, beredeneervermogen en geheugen.
  • Magnesium draagt eveneens bij aan een sterk gebit en speelt een rol bij de botaanmaak.  

Dosering

Dagelijks 1 à 2 tabletten bij een maaltijd met water of sap innemen, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Samenstelling per maximale dagdosering van 2 tabletten

Magnesium citraat 400 mg

Ingrediënten

Magnesium, vulmiddel (microkristallijne cellulose), bindmiddel (polyethyleenglycol, stearinezuur), antiklontermiddel (magnesiumstearaat), coating (hydroxypropylmethylcellulose (HPMC), calciumcarbonaat, stearinezuur)

Inhoud

90 tabletten

Veiligheid

De aanbevolen dosering niet overschrijden.

Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk.

Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding. Door dit product te combineren met Cell Essentials, wordt de werking ervan versterkt.

Specificaties

Artikelnummer 50470

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book