Slaap Rust Complex

Slaap Rust Complex

 18,99

onusan Slaap Rust Complex ondersteunt de nachtrust* dankzij valeriaan1, en werkt ontspannend* dankzij ashwagandha2. De unieke en zeer complete samenstelling van Bonusan Slaap Rust Complex bevat bovendien het slaapmutsjeskruid Griffonia simplicifolia en passiebloem-extract.

  • Unieke samenstelling met een gunstige invloed op de slaapfunctie* door de toevoeging van valeriaan

  • Met GABA, magnesium en actieve B-vitaminen

  • Met ashwagandha, dat bijdraagt aan de normale weerstand tegen stress* *Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

Slaap Rust Complex


We kennen allemaal het belang van een goede nachtrust. Maar toch lukt het niet altijd om lekker in slaap te vallen of de hele nacht door te slapen. Bonusan Slaap Rust Complex biedt dankzij valeriaan ondersteuning om beter in slaap te komen*, en draagt bij aan de weerstand tegen stress* dankzij ashwagandha.  

De zeer complete formule bevat bovendien melatonine en voorloperstoffen en cofactoren voor de lichaamseigen aanmaak van melatonine. Zo bevat Bonusan Slaap Rust Complex het slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia) met 5-HTP. Dit is een bouwsteen van serotonine en melatonine. De formule bevat bovendien melatonine, GABA, passiebloem, magnesium en actieve B-vitaminen.

Om goed in slaap te kunnen vallen moet je je lichaam en je hersenen de gelegenheid geven om tot rust te komen. Het liefst sluit je de dag af met een rustgevend avondritueel, zo vrij mogelijk van prikkels, met zacht licht en zachte geluiden. Zo val je snel in slaap. Ook het verminderen van stress kan bijdragen aan een goede nachtrust.  

Mocht het een tijd niet lukken om een rustgevend ritueel te volgen voor het naar bed gaan? Dan kun je het Bonusan Slaap Rust Complex gebruiken, waarin valeriaan helpt bij het sneller in slaap vallen*. De complete formule bevat bovendien ashwagandha, dat in stressvolle situaties kan bijdragen aan de weerstand tegen stress*.  

Melatonine
Melatonine is een signaalstof in je lichaam. Je lichaam maakt melatonine zelf aan uit het aminozuur L-tryptofaan. L-tryptofaan wordt eerst omgezet in 5-HTP, dan in serotonine en vervolgens in melatonine. Om de omzetting goed te laten verlopen zijn verschillende cofactoren nodig, waaronder vitamine B6 en magnesium.

Moeite met slapen
De aanmaak van melatonine kan afnemen naarmate je ouder wordt. Ook het gebruik van medicatie zoals bètablokkers en aspirine, evenals het gebruik van alcohol, cafeïne en nicotine, kan een negatieve invloed hebben op de lichaamseigen aanmaak van melatonine. Hierdoor kan het zijn dat je niet kunt slapen of moeilijker in slaap komt.
Om je lichaam een handje te helpen bevat Bonusan Slaap Rust Complex een lage dosering melatonine, om zo de melatonineniveaus aan te vullen. Bovendien bevat het complex valeriaan dat ondersteuning biedt om beter in slaap te komen*.

Niet kunnen slapen terwijl je moe bent
Stressvolle situaties kunnen je uitputten maar zorgen er vaak ook voor dat je minder goed in slaap kunt vallen. Stressvermindering kan helpen om beter in slaap te vallen. Bouw voordat je gaat slapen een moment van rust in zodat je lichaam en brein de dag kunnen afsluiten. Lukt het niet om je dag stress-loos af te sluiten? Kies dan voor een Bonusan Slaap Rust Complex dat helpt in spannende tijden* en bijdraagt tegen de weerstand tegen stress* dankzij ashwagandha.  

*Gezondheidsclaims in afwachting van Europese toelating.

Ingrediënten:
Magnesiumcitraat, magnesiumbisglycinaat, slaapmutsjeskruid (Griffonia simplicifolia), valeriaan (Valeriana officinalis), capsulewand (HPMC (cellulose)), ashwagandha (Withania somnifera), GABA (gamma-aminoboterzuur), passiebloem (Passiflora incarnata), antiklontermiddel (rijstextract), nicotinamide, pyridoxaal-5-fosfaat, melatonine, 5-methyltetrahydrofolaat (glucosaminezout), methylcobalamine.


Samenstelling per 2 capsules

Griffonia simplicifolia (slaapmutsjeskruid) semen extract, gestandaardiseerd op minimaal 15% 5-HTP 200 mg
Actief vitamine B12 (als methylcobalamine) 50 mcg RI 2000%
Vitamine B3 (als nicotinamide) 16 mg RI 100%
Valeriana officinalis (echte valeriaan) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 0,8% valereenzuur 120 mg
Magnesium (als -citraat en -bisglycinaat) 65 mg RI 17%
GABA (gamma-aminoboterzuur) 100 mg
Melatonine 0,29 mg
Passiflora incarnata (passiebloem) herba extract (3,5-7:1) 50 mg
Actief vitamine B6 (als pyridoxaal-5-fosfaat) 0,70 mg RI 50%
Actief folaat ((6S)-5-methyltetrahydrofoliumzuur glucosaminezout, Quatrefolic®) 60 mcg RI 30%
Withania somnifera (ashwagandha) radix extract, gestandaardiseerd op minimaal 2,5% withanoliden 100 mg

Bevat geen
conserveermiddelen , dierlijke substanties , gist , synthetische kleur-, geur- en smaakstoffen , toegevoegde sacharose

Gebruik
Tenzij anders aanbevolen 2 capsules innemen tijdens of vlak na de avondmaaltijd. Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Bewaaradvies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Waarschuwingen

  1. Niet geschikt voor kinderen onder de 1 jaar
  2. Niet gebruiken in combinatie met medicijnen die de hersenstofwisseling beïnvloeden, zoals antidepressiva en kalmerende middelen
  3. Raadpleeg vóór gebruik uw arts of apotheker bij een schildklieraandoening of gebruik van schildklierhormonen.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde leefstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50436

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book