MSM molybdeen

MSM molybdeen

 32,40

MSM is een natuurlijke vorm van zwavel en gemakkelijk bruikbaar voor het lichaam.

  • Hoge opneembaarheid door Molybdeen

  • Goed voor de vorming van collageen

Als je op werkdagen voor 15.00 bestelt en betaalt, verzenden wij je pakketje dezelfde dag nog! Orders besteld in het weekend worden op maandag verzonden, in geval van een feestdag anders dan het weekend wordt er de werkdag erna verzonden.

MSM Molybdeen


Zwavel is bij vele lichamelijke processen betrokken en is daarom een belangrijk mineraal. Het is een onderdeel van belangrijke aminozuren en vrijwel alle eiwitten. De synthese van collageen is bijvoorbeeld sterk afhankelijk van voldoende zwavel. MSM is een natuurlijke vorm van zwavel en gemakkelijk bruikbaar voor het lichaam.

Bepaalde voedingsbronnen, zoals broccoli, uien, asperges en eieren bevatten zwavel. Dit zijn echter geen therapeutische hoeveelheden. Bovendien raakt het grootste gedeelte aan zwavel verloren bij het koken van deze voedingsmiddelen.

Molybdeen is een essentieel sporenelement. Dit wil zeggen dat het een stof is die jouw lichaam in kleine hoeveelheden nodig heeft, maar niet zelf kan aanmaken. Je bent afhankelijk van de molybdeen die je binnenkrijgt middels voeding of suppletie.

Molybdeen draagt bij tot de normale zwavelaminozuurstofwisseling. De toevoeging ervan in deze formule is gunstig voor de mensen die moeite hebben met de vertering van MSM, dat een zwavelhoudende verbinding is.

CellCare MSM met molybdeen is een dopingvrij getest voedingssupplement, waardoor het ook geschikt is voor topsporters.

Samenstelling per dagdosering van 1 volle, afgestreken maatschep:
OptiMSM® (methylsulfonymethaan) 4,5 gram
Molybdeen (natriummolybdaat) 25 mcg

Ingrediënten
OptiMSM® (methylsulfonymethaan), Molybdeen (natriummolybdaat).

Gebruik
Dagelijks 1 volle, afgestreken maatschep oplossen in water of sap, bij voorkeur bij het ontbij of lunch, tenzij anders geadviseerd door arts of therapeut.

Bewaren
Droog en bij kamertemperatuur bewaren.


Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Voedingssupplementen zijn geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Specificaties

Artikelnummer 50473

Heb je last van buikklachten?
Bijvoorbeeld een opgeblazen buik,
buikpijn of diarree?

Download het gratis e-book:
‘Hoe kom ik van mijn buikklachten af? 10 eyeopeners’

Probiotica kan je klachten verergeren.

Het zit niet tussen je oren!

Waarom FODMAP niet de oplossing is

en andere waardevolle eyeopeners!

E-book